Op het leren (kunst)schaatsen staat geen leeftijd maar om lid te kunnen worden van onze club moet je toch minstens 4 jaar oud zijn.

Ook verwachten we dat het kandidaat lid toch enige stabiliteit op het ijs vertoont, dat wil zeggen, los van de boord kunnen blijven staan op het ijs (in evenwicht) en zich voorwaards kunnen verplaatsen tot het midden van de piste zonder al te veel te vallen.

Na het nemen van een proefles, kan u beslissen of u al dan niet lid wenst te worden.

Om lid te worden volstaat het om het lidgeld op de clubrekening te storten en een inschrijvingsdocument in te vullen.

Het inschrijvingsdocument vindt u onderaan deze pagina of u kan ook online inschrijven

BELANGRIJKE MEDEDELING

Men kan nog NIET inschrijven als lid.

De inschrijvingen openen binnekort en de voorwaarden zullen asap kenbaar worden gemaakt.

Nog vragen? contacteer ons via bkscbrugge@gmail.com

Printbare versie inschrijvingsdocument

Proefles

Zoals aangegeven kan iedereen 1 maal een proefles nemen alvorens te beslissen lid te worden.

Voor een proefles sluit u aan bij de groep sterretje 1- 2, m.a.w. u wordt verwacht op zaterdag of zondag van 12u15 tot 13u15.

Deze proefles is gratis afgezien van de inkom ijsbaan (4 euro) en de eventuele huur van kunstschaatsen (3 euro)

Teneinde een proefles bij te wonen kan u zich hier inschrijven

Gelieve bij aanvang uw naam te melden aan de trainster