Op het leren (kunst)schaatsen staat geen leeftijd maar om lid te kunnen worden van onze club moet je toch minstens 4 jaar oud zijn.

Ook verwachten we dat het kandidaat lid toch enige stabiliteit op het ijs vertoont, dat wil zeggen, los van de boord kunnen blijven staan op het ijs (in evenwicht) en zich voorwaards kunnen verplaatsen tot het midden van de piste zonder al te veel te vallen.

Na het nemen van een proefles, kan u beslissen of u al dan niet lid wenst te worden.

Om lid te worden volstaat het om het lidgeld op de clubrekening te storten en een inschrijvingsdocument in te vullen.

Het inschrijvingsdocument vindt u onderaan deze pagina of u kan ook online inschrijven

LIDGELD:

135 euro indien u zich inschrijft voor 30 september 2018

Na deze datum wordt dit 160 euro.

Belangrijk om weten is dat men per schaatsbeurt de toegang apart dient te betalen. 4 euro per beurt. De reden dat dit niet in het lidgeld werd geïncorporeerd ligt voor de hand, men betaald zo enkel wanneer men kan aanwezig zijn.

Te storten op BE12 3631 0300 9592 met vermelding van de naam en voornaam van het lid.

In dit lidgeld zijn inbegrepen 2 lessen per week en de verzekering.

Belangrijk om weten is dat een korting van 10 euro per bijkomend lid uit hetzelfde gezin geldt.

Wie later instapt ziet natuurlijk zijn lidgeld aangepast !

Nog vragen? contacteer ons via bkscbrugge@gmail.com

Instappen tijdens de maand december 135 eur

januari       90 eur

februari      45 eur

bksc_inschrijven_1718.docx inschrijvings document (18.5 kb)

Proefles

Zoals aangegeven kan iedereen 1 maal een proefles nemen alvorens te beslissen lid te worden.

Voor een proefles sluit u aan bij de groep sterretje 1-2, maw u wordt verwacht op zaterdag of zondag van 12u15 tot 13u15.

Deze proefles is gratis afgezien van de inkom ijsbaan (4 euro) en de eventuele huur van kunstschaatsen (3 euro)

Teneinde een proefles bij te wonen moet u zich hier inschrijven

Gelieve bij aanvang uw naam te melden aan de trainster