Op deze pagina kunnen leden hun oude doch nog in goede staat verkerende schaatsgerief aan andere leden aanbieden. (Schaatsen, schaatkledij..)

Aanbieding moet per mail voorzien van Naam, contactadres, merk, type, maat ,vraagprijs en contactgegevens (mail +gsm) samen met een duidelijke foto (jpeg) in bijlage verstuurd worden aan bkscbrugge@gmail.com

Dezelfde aanbieding komt ook op het club aanplakbord terecht

wanneer de aanbieding niet meer geldt dit wel melden op zelfde adres.

Jackson Mystique Maat 34

Risport / Graff

Plaatser : Tyra Acks        bereikbaar op GSM  0477 70 18 77

Voor mensen die interesse zouden hebben.... heb nog oude competitieschaatsen van Chinouk te koop...
*graf prestige bot met mes (denk maatje 32) prijs 70€
*risport rf4 maat 230(maat 33 denk ik) bot zonder mes 40€
*risport rf 3 maat 250(maat 37) bot zonder mes 40€
*Risport rf2 maat 250(37) bot zonder mes voor fijne voeten 40€
*Risport rf3 maat 255(maat 38) bot met mes prijs 80€

Het mes van de risport rf3 maat 255 kan verplaatst worden naar de maat kleiner(250), dit gebeurt veel bij competitie daar de messen alleen al een 170€ kosten. Nieuwprijs van bot mes mes ging over de 300€.
Ik probeer ze woensdag mee te brengen naar de ijsbaan om ze bij de trainers te leggen zodat wie geïnteresseerd is ze kan passen!

jackson

Jackson